Over ons

Hoe maken wij het verschil?

Er wordt vaak aangenomen dat alle bouwbedrijven op dezelfde manier werken en allemaal dezelfde materialen en leveranciers gebruiken.

We zien steeds vaker dat er in elk gebouw of renovatieproject dezelfde badkamers en keukens worden geplaatst waardoor originaliteit ver zoek is. We zien ook dat de kwaliteit bij meerdere ontwikkelaars te wensen overlaat. Daarom willen wij het verschil maken door in te zetten op onze kernwaarden

Kwaliteit is onze nummer één prioriteit. We nemen geen genoegen met minderwaardige materialen maar staan voor een hoogwaardige afwerking bij elk project. Wij zullen onze klanten dan ook altijd adviseren om mee te gaan in dit kwaliteitsdenken. 

Wij werken met vakmensen die we selecteren op basis van onze eigen criteria. Zo willen we dat elke leverancier, of het nu gaat over zwembaden of keukens, de prioriteit geeft aan onze klanten. We verwachten dat ze 24/7 klaarstaan voor de plaatsing of voor het oplossen van problemen. 

Ons personeel op de werf wordt zorgvuldig geselecteerd door onze partner Konrad Stylka. Maar daar blijft het niet bij. Wij verwachten van elke arbeider een hoge discipline. Arbeiders mogen geen alcohol drinken en er is een “no smoking”-policy. Daarnaast dragen zij bedrijfskleding die aangepast is aan de fase van de werken. Respect voor de site en alles zo clean en ordelijk mogelijk houden zijn voor ons basisprincipes van een goede attitude. Ook vakkennis en kennis van het Nederlands zijn voor ons essentieel. 

Onze projecten zijn nooit traditioneel of klassiek. Wij kiezen minimalistische en moderne renovaties en projecten. Op basis van uw wensen kijken we hoe we dit kunnen toepassen volgens de huidige trends. Minimalisme en design worden ingepast op zowel een esthetische als een functionele manier zodat het niet alleen mooi is maar ook nuttig en efficiënt. 

We gaan altijd luisteren naar uw noden en wensen maar we gaan wel adviseren hoe u dit op een efficiënte manier kan realiseren. Zo kan u onnodige kosten en stappen vermijden. Elke beslissing is een gedeelde beslissing doordat wij onze klanten graag betrekken bij het volledige proces. We vinden het essentieel dat u zelf ook kan verantwoorden waarom u voor een bepaalde methode, materiaal of innovatie gekozen hebt.

Al onze projecten zijn exclusieve, gepersonaliseerde realisaties. We hebben een “no copy-paste”-policy waardoor u verzekerd bent van exclusiviteit voor uw woning.

"Wij investeren voor eigen rekening in projecten die we vervolgens gaan renoveren en optimaliseren."

Wij investeren voor eigen rekening in projecten die we vervolgens gaan renoveren en optimaliseren. We zorgen voor een upgrade van het project volgens de huidige normen, trends en innovaties.

Tegenwoordig zien we dat er veel verbouwd wordt met materialen waarvan de kwaliteit ter discussie staat. Op dat vlak willen we het verschil maken door te kiezen voor een luxe, high-end afwerking met de beste materialen en door in te zetten op kwaliteit.

We zijn dan ook altijd op zoek naar nieuwe projecten die we zelf kunnen aankopen en ontwikkelen en die we dan zullen aanpassen aan de wensen en noden van de gebruiker. Hierbij houden we steeds rekening met de mogelijkheden en trends van het moment.

Daarnaast verwelkomen wij graag nieuwe investeerders die zich aansluiten bij onze visie en dezelfde waarden hebben.

Team

Het team achter HSP bestaat uit 4 partners met elk hun eigen specialisatie en achtergrond. Dankzij deze multidisciplinariteit en veelzijdigheid kunnen wij een totaalpakket aanbieden op basis van onze gemeenschappelijke waarden en prioriteiten.

Rob Houtzagers

heeft een jarenlange ervaring in alle disciplines van vastgoed, internationale projectontwikkeling, high-end projectontwikkeling van villa’s en appartementen, opzetten en beheer van vastgoedfondsen (>150 mio) en financiering.

Binnen HSP is hij verantwoordelijk voor investeringen, financiën, sales en investeerders. Maar ook op de projectsites speelt hij een belangrijke rol voor de keuze van design en bij het toezicht van de bouwsite.

Paula Steenbergen

doet al vele jaren aan vastgoedbemiddeling en –beheer. Haar expertise in fund management en renovaties voor particulieren maken haar rol essentieel in de firma. Als partner van HSP neemt zij de inkoop, planning en verkoop voor zich en zal ze zich toespitsen op de investeringen.

Karolina Pustula

heeft dankzij haar verleden in de toerisme- en recreatie-industrie veel ervaring in management en ondersteuning van personeel. Ze heeft zich bijgeschoold in de vastgoedsector wat haar een diverse rol binnen HSP oplevert. Zo werkt ze als ondersteuning voor de administratie en investeringen maar staat ze ook in voor de inkoop van kwaliteitsvolle materialen en het zoeken naar betrouwbare leveranciers. Daarnaast staat ze ook in voor de communicatie met en management van het personeel op de bouw.

Kornad Stylka

heeft een uitgebreide expertise voor het uitvoerende gedeelte van HSP. Hij heeft ervaring binnen bouwuitvoering en controle en toezicht op de bouwsite. Dat is dan ook zijn huidige rol binnen het bedrijf. Hij houdt toezicht op de bouw en doet het dagdagelijkse beheer. Daarnaast is hij gespecialiseerd in de werving en selectie van vakpersoneel.