|
Verkocht

Gerenoveerde luxe villa met zwembad

Verkocht
Verkocht

Luxe villa appartement op top locatie in Schoten, Churchilllaan

Verkocht
Te koop

Volledig gerenoveerde moderne villa

Prijs op aanvraag
Te koop

Prachtige stadsvilla in Den Haag

Prijs op aanvraag

Renoveren & optimaliseren

Wij investeren voor eigen rekening in projecten die we vervolgens gaan renoveren en optimaliseren. We zorgen voor een upgrade van het project volgens de huidige normen, trends en innovaties.

Prijs / kwaliteit

Duurder is niet altijd beter. We houden het liever simpel en laten u zien dat een optimale renovatie geen torenhoog prijskaartje heeft.

Renovatie op maat

Al onze renovaties zijn uniek en op maat. We hebben een “no copy-paste”-beleid waardoor uw persoonlijke stijl bewaard wordt en elk onderdeel enkel in uw huis te vinden zal zijn.

Innovatie

Innovatie en vernieuwing zijn heel actueel maar het moet ook functioneel zijn en passen bij uw wensen. Hoewel we ons steeds baseren op de laatste nieuwe systemen en trends, zullen we rekening houden met uw persoonlijke situatie en u hierbij adviseren om een te hoog prijskaartje te vermijden.

Groen

Milieuvriendelijkheid is voor ons een logische keuze. We zullen altijd kiezen voor duurzame en energiezuinige oplossingen maar houden rekening met uw wensen. Of u het nu graag onderhoudsvriendelijk hebt of net niet, wij staan open om dit te realiseren.

Flexibiliteit

Elk project realiseren we samen. We denken met u mee en gaan op basis van uw voorkeuren bekijken wat het beste bij u past. 

Design

Een luxe renovatie of project vertaalt zich bij ons in een minimalistische en modernistische stijl maar kan evengoed een evenwichtige mix zijn tussen oude en nieuwe elementen. Uw eigen visie staat bij ons centraal en gaat zorgen voor een eindrealisatie op maat.

Contacteer ons

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

HSP projecten